Wij helpen teams in de publieke sector met het organiseren van werk met behulp van de bewezen methodiek Scrum. Dit leidt tot tastbare, waardevolle resultaten en goede samenwerking.

 

Scrum@public is van eigendom van de VOF iVier: Harry Frantzen, Ellen Reehorst, Jan van Rossum en Susan Saris

 

 

Susan Saris

trainer, coach

Programmaleider Scrum@Public en gecertificeerd Agile Master. Scrum en Agile hebben bewezen mensen goed te laten samenwerken aan concrete resultaten. Ik zet me graag in voor de publieke sector om ook daar in te spelen op de veranderende eisen en wensen, altijd gedacht vanuit de klantwens. Hierbij verlies ik nooit de dynamiek en ontwikkelwensen van het team uit het oog.

Harry Frantzen

zakelijk leider, adviseur

Het publieke domein gaat een steeds grotere rol spelen bij transities. Betrokkenheid van burgers, mensen die werken in het publieke domein en beslissers is zeer gewenst. Ik vind dat de scrum/agile gedachten hier de ideale aanpak is. Ik zeg dit niet allen omdat ik Scrum@Public medewerker ben maar ook als inwoner en vrijwilliger betrokken ben bij transities in onze gemeente.

Belgin Beytur

trainer, coach

Mede ontwikkelaar van Scrum@public. Jarenlange ervaring als leidinggevende, scrummaster en Agile coach in zowel IT als non-IT afdelingen in het bedrijfsleven. Behalve nieuwe zakelijke inzichten heeft Agile en Scrum mij ook in mijn persoonlijke ambities en loopbaantraject veel gebracht. Scrum zorgt voor focus, transparantie en plezier. Daar ben ik van overtuigd!